El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player


Route 1

Als je een vrije dag hebt tijdens je stage, heb je de mogelijkheid om Barcelona te bezoeken. Misschien is deze stage je eerste ervaring in het buitenland, of ben je naast je stage nog nooit in Spanje geweest of ben je misschien wel in Spanje geweest maar heb je nog nooit Barcelona gezien. Hier zijn wat tips om naar toe te gaan in Barcelona als je besluit om op je vrije dag gedurende je stage naar Barcelona te gaan. Neem de trein naar het station genaamd Barcelona Plaça Catalunya. De weg die je volgt in deze route zal je geheel lopend afleggen. Er is een straat die Plaça Catalunya verbind met de haven. Deze straat is een van de drukste en bekendste straten van Barcelona en heet De Ramblas. Als je de Ramblas afloopt kom je halverwege een kleine gezellige markt tegen. Deze markt heet Mercat de Boqueria. Hier kan je veel verschillende soorten eten vinden. Als je Mercat de Boqueria hebt gezien, vervolg je je weg richting de haven. Aan het begin van de haven zie je een groot monument, het monument van Christopher Columbus. Dit monument is geplaatst ter ere van Christopher Columbus, omdat hij in de haven van Barcelona terug in Spanje aankwam na zijn ontdekkingsreis van Amerika. Vanaf het monument van Columbus loop je naar het metro station genaamd Drassannes. Hiervandaan neem je de groene lijn (L3) terug naar station Plaça Catalunya. Hiervandaan kan je weer de trein nemen terug naar je bestemming. 

return

Als je je stage met StageSpanje in Spanje doet, heb je minimal een vrije dag. Een advies om zeker te bezoeken in Barcelona mocht je met je vrije dagen tijdens je stage naar Barcelona gaan, is Plaça Catalunya. Plaça Catalunya is een groot plein dat bedoeld is als het centrum van Barcelona en tevens functioneerd als verbindingsstuk tussen het 19de eeuwse gedeelte van Barcelona en het oude gedeelte van Barcelona, genaamd Ciutat Vella.

Plaça Catalunya is altijd drukbezocht omdat het het centrum van Barcelona is waar mensen aankomen met de trein om de beroemde straat De Ramblas te bezoeken. Ook bezoeken ze Plaça Catalunya voor een andere bekende straat, namelijk Passeig de Gracia. Deze straat, vlakbij Plaça Catalunya, is een van de meest belangrijke winkelstraat in Barcelona en ook zijn hier veel bedrijven gevestigd. Ook vind je in deze straat een groot aantal architectuur werken.

Plaça Catalunya heeft een oppervlakte van ongeveer 50.000 vierkante meter. Dit plein is vooral bekend om de fontijnen en standbeelden en is één van Barcelona´s belangrijkste attracties.  

return

Als je je stage met StageSpanje in Spanje doet, heb je minimal een vrije dag. Een advise om zeker te bezoeken in Barcelona mocht je met je vrije dagen tijdens je stage naar Barcelona gaan, is de Ramblas. De Ramblas is ongetwijfeld de bekendste straat van Barcelona. De Rambla bestaat uit verschillende delen, beginnend aan Plaça de Catalunya, en eindigend 1,5 km verderop aan de haven. Plaça de Catalunya is een groot levendig en groen plein, midden in het centrum. Het is een belangrijk verkeersknooppunt met bushaltes en ondergrondse metro- en trein-stations.

El Corte Inglès, (het strakke grijze gebouw) is het oudste grote winkelcentrum van de stad. De toeristische dienst, Centre d'informacio Turisme de Barcelona, heeft eveneens een kantoor aan de Pl. de Catalunya op nummer 17 (van 09.00 - 21.00 geopend). Op de met bomen omzoomde Rambla kan je vaak over de koppen lopen. Winkelende huisvrouwen vermengen zich met zakenlui en toeristen. Je kan de hele Rambla in een half uurtje lopend overbruggen, of je kan er uren over doen, kijkend naar de ontelbare straatartiesten, bloemenkraampjes, boekenstalletjes en dierenverkopers.

In het midden van de straat is het een brede voetgangerspromenade, maar langs beide kanten raast het stadsverkeer voorbij. Er zijn veel toeristenwinkeltjes, fotowinkels, hotels, toeristen- en fastfoodrestaurants. De Rambla bestaat uit vijf delen, beginnende aan Pl. de Catalunya: Rambla de Calanetes, Rambla del Estudis, Rambla St. Josep (ook Rambla del flors genoemd, vanwege de bloemenstalletjes), Rambla del Capuxtins en Rambla de Santa Monica. Er zijn tal van bezienswaardigheden op en naast de Rambla.

return

Als je je stage met StageSpanje in Spanje doet, heb je minimal een vrije dag. Een advise om zeker te bezoeken in Barcelona mocht je met je vrije dagen tijdens je stage naar Barcelona gaan, is Mercat de Boqueria. De Mercat de la Boqueria is te vinden in het midden van de drukke Ramblas. Het is een grote overdekte markt waar je allerlei voedingsmiddelen zoals fruit en groenten of verse vis en vlees kunt vinden. De naam 'Boqueria' komt van de oude Catalaanse vertaling die zo veel zou willen zeggen als 'plaats waar geitenbokvlees verkocht wordt'. De markt opende zijn deuren reeds in 1840, hoewel er al sinds de 13de eeuw sprake was van een centrale markt in Barcelona.

Ook toen later de drukke winkelstraat, Ramblas, gebouwd werd, is deze kleurrijke marktplaats gewoon blijven verder bestaan. In de 19de eeuw werd de ijzeren omheining rond deze markt gebouwd. Het is geen wekelijkse markt zoals wij ze kennen. De markt is van maandag tot zaterdag open van 8.00 uur. tot 20.30 uur.

return

Als je je stage met StageSpanje in Spanje doet, heb je minimal een vrije dag. Een advise om zeker te bezoeken in Barcelona mocht je met je vrije dagen tijdens je stage naar Barcelona gaan, is het monument van Columbus, Mirador de Colom. Aan de havenkant van Las Ramblas vindt men het monument a Cristofol Colom van Ruis i Taulet dat 60 meter boven de stad uittorent. Tijdens de late 19de eeuw Renaixenca beweging in Barcelona kregen de Catalaanse het een beetje in hun bol. Trots als ze waren op Catalonië besloten ze om Columbus te beschouwen als één van hun.

Columbus, zo claimden ze, was namelijk afkomstig uit een klein dorpje in de buurt van Girona. Als eerbetoon aan deze grote zeeman bouwden ze in 1887 dit standbeeld. Het feit dat het standbeeld naar Libië kijkt en dus niet naar Amerika doet geen afbreuk aan het geheel.

Ondanks het feit dat historici zeker weten dat Columbus geboren is in Genoa, Italië, blijven de Catalanen vinden dat Columbus één van hun is. In het monument bevindt zich een lift welke je omhoog brengt.
Vanaf die hoogte heb je een schitterende kijk op Barcelona

return

 

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
       
           
 

Internships and tranining periods in Spain ?

 

Como hacer practicas en España?

 

Faire un stage en Espagne ?

 

Willst du ein Praktikum in Spanien absolvieren?

 

Wil jij stage lopen in Spanje?

 
 

Every year, students are looking for internships around Europe, Spain is one of the most chosen country by students because they want to learn Spanish, the 3rd most spoken language in the world.

StageSpain helps you to find an internship or a job in Spain in the best hotels and resorts. We offer trainings in Coast Brava, Coast Maresme, Coast Barcelona, Coast Alicante, Coast Valencia, Coast del Sol, Coast Almeria, Coast Islas Canarias, Coast Islas Baleares.


We work with more than 200 hotels and tourism resorts, We help you to find different trainings in different areas of tourism.

 

Cada año muchos estudiantes buscan prácticas o trabajo por toda Europa y sobretodo en España. España es uno de los países que los estudiantes eligen porque quieren aprender y hablar el español: la tercera lengua del mundo.

StageSpanje te ayuda a conseguirlo. Prácticas en los mejores hoteles y centros turísticos de España. Estamos en la costa Brava, costa Maresme, costa Barcelona, costa Alicante, costa Valencia, Costa del Sol, costa Almería, costa Islas Canarias, costa Islas Baleares.

Trabajamos con más de 250 hoteles y organismos de turismo, te ayudamos a encontrar trabajo o prácticas en diferentes departamentos en el área del turismo.

 

  Chaque année nombreux sont les étudiants qui recherchent des stages ou jobs en Europe. L’Espagne est un des pays que les étudiants préfèrent puisqu’ils veulent apprendre et pratiquer la 3ème langue la plus parlée au monde : l’espagnol.

Stage-Espagne vous aide à trouver un stage ou job dans les meilleurs hôtels et centres touristiques d’Espagne. Nous vous proposons des places sur la Costa Brava, Costa Maresme, Costa Barcelone, Costa Alicante, Costa Valencia, Costa del Sol, Costa Almería, Costa Islas Canarias, Costa Islas Baleares.

Nous sommes en collaboration avec plus de 200 hôtels et organismes de tourisme, nous t’aidons à trouver ton stage/job dans différents départements du secteur de tourisme
 

Jedes Jahr schauen sich Studenten nach einem Praktikum in Europa um. Spanien ist eines der beliebtesten Länder um ein Praktikum zu absolvieren auch weil es gleichzeitig möglich ist Spanisch zu lernen.

Praktikum- Spanien arbeitet mit mehr als 200 der schönsten Hotels Spaniens zusammen und vermittelt Praktikumsstellen an Europäische Studenten.

Die Hotels befinden sich: Costa Brava, Costa Maresme, Costa Barcelone, Costa Alicante, Costa Valencia, Costa del Sol, Costa Almería, Costa Islas Canarias, Costa Islas Baleares.Wir helfen Dir ein Praktikum im Gastronomie oder Hotelbereich zu finden.

 

Elk jaar zoeken studenten stageplekken binnen Europa, zo ook in Spanje. Spanje is een van de landen die veel studenten kiezen, omdat ze dan spaans kunnen leren.

Stage-Spanje helpt je om een stageplek of werk in spanje te vinden. Stageplekken in de beste hotels en de mooiste plekken van Spanje. We bieden stageplekken aan in Costa Brava, Costa Maresme, Costa Barcelona, Costa Alicante, Costa Valencia, Costa del Sol, Costa Almeria, Costa islas Canarias, Costa islas Baleares.

We werken samen met meer dan 200 hotels en toeristische plekken, We helpen je met het vinden van een stageplek op verschillende afdelingen binnen verschillende toeristische bedrijven.

 
 

Internship entertainment
Internship reception
Internship bar
Internship restaurant
Internship booking call center
Internship marketing
Internship accounting

  Prácticas de animación
Prácticas de recepción
Prácticas de bar
Prácticas de restaurante
Prácticas de central de reservas
Prácticas de marketing
Prácticas de contabilidad
  Stage animation
Stage réception
Stage bar
Stage restaurant
Stage réservation
Stage marketing
Stage comptabilité

  Praktikum Animation
Praktikum Rezeption
Praktikum Rezeption
Praktikum Restaurant
Praktikum Réservation
Praktikum Marketing
Praktikum Accounting

  Werk animatie
Stage animatie
Stage receptie
Stage horeca
Stage boekingen call center
Stage marketing
Stage accounting
 
 

         
 

 


Barcelona | Marbella | Oropesa del Mar | Roses | Mallorca | Menorca | Ibiza | Calella | Blanes | Peñiscola | Torremolinos | Benalmadena | Santa Susanna | Pineda de Mar | Fuerteventura
Malgrat de Mar | Andorra | Formentera | La Molina | Fuengirola | Benidorm | Lanzarote | Tenerife | Lloret de Mar | Tossa de Mar | Cambrils | Platja D'aro | Gran Canaria | Sitges

COSTA DAURADA | COSTA BLANCA | COSTA BARCELONA | COSTA DEL SOL | ISLAS BALEARES | ISLAS CANARIAS | ANDALUCIA

 
 


DERECHOS RESERVADOS. COPYRIGHT 2009 © STAGESPAIN.COM